INFO DAG

Indeling dagprogramma:  

 • 09.00 - 09.15   Ontvangst en inleveren taarten  

  09.15 - 09.30   Briefing teamcaptains & taarten beoordelen door alle deelnemers

  09.30 - 09.45   Opening toernooi in het clubhuis

  10.00 - 10.15   Warming up op veld 1

  10.30 - 12.25   1e helft wedstrijden en speciale activiteiten

  12.25 - 13.05   Lunch  

  13.10 - 16.00   2e helft wedstrijden en speciale activiteiten  

  16.00 - 17.00   Prijsuitreiking onder genot van borrel  

  17.00 - 18.00   Friet eten  

  18.00 - 19.00   Opruimen  

 

Wedstrijdschema 

Het wedstrijdschema wordt voor het toernooi op deze website met jullie gedeeld. Hierop staan de wedstrijden vermeld, het tijdstip waarop het team wordt verwacht bij de andere activiteiten en wanneer het team moet fluiten. 

 

Spelregels  

We spelen 7 tegen 7 op een half veld, zonder keepers. Ieder team heeft dus 7 veldspelers.

Neem even goed de spelregels door met je team want deze wijken iets af van de ‘normale’ regels met elftallen. We zullen deze tijdens de briefing toelichten.  

 

Verder heeft elk team als taak ook scheidsrechter te zijn. Dit is opgenomen in het wedstrijdschema. In de fanatieke poule is het niet gewenst dat jonge kinderen als scheidsrechter worden opgesteld. Omdat hier wat fanatieker wordt gehockeyd is het van belang de veiligheid te waarborgen door wat strakker te fluiten.  

 

Een bitje is verplicht voor alle deelnemers, deze zijn verkrijgbaar achter de bar. 

 

Speciale activiteiten 

Gedurende de dag zal er natuurlijk worden gehockeyd, maar er zijn ook andere activiteiten, die we nog even geheim houden. Dat jullie hier lol aan gaan beleven, kunnen we al wel vast verklappen. 

 

Te winnen prijzen 

Er zijn verschillende prijzen te winnen tijdens het toernooi. De teams bepalen zelf wie er prijzen gaan krijgen. 

 

Bring-your-own-lunch  

Voor de meeste teams is de lunch tussen 12.25 en 13.05 uur. Onze sponsor Hoogvliet zorgt ervoor dat ieder team een lekkere tas met groente en fruit krijgt voor bij de lunch! 

  

Friet en ander lekkers

Voor alle betalende deelnemers is er na afloop van het toernooi friet met een snack. Ook tussendoor zullen wij je nog verrassen met wat lekkers. Voor mensen die niet meedoen met het toernooi maar wel mee willen eten, kan er friet worden besteld tegen betaling van € 3,00 per persoon. 

 

Foto's en filmpjes 

Gedurende de dag worden er foto's gemaakt en komt er een filmpje met een compilatie van de dag. Deze kan iedereen later zelf downloaden. Na het toernooi ontvangen jullie een link. 

 

Tussen 10.30 en 11.30 uur kan ieder team in het clubhuis een leuke teamfoto laten maken door onze toernooifotograaf Taroen. 

 

Facebook en Instagram 

Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en onze Instagrampagina te volgen. Alle foto’s worden hierop geplaatst. Geef dat aan je teamleden door!  

 

Website 

Op deze website zal een link naar de foto’s komen te staan. Als je er bezwaar tegen hebt dat er foto’s van jou op de website van het toernooi of op social media worden geplaatst dan kun je dat melden bij de wedstrijdtafel.