OVERIGE

Consumpties aan de bar

Er kan niet op rekening worden besteld. Er zijn twee pinautomaten waar direct afgerekend kan worden. Voor 16.00 uur mag er geen alcohol geschonken worden. Alcohol vanaf 18 jaar en er kan om ID gevraagd worden.

 

Hockey benodigdheden

Wellicht ten overvloede, maar scheenbeschermers en bitjes zijn voor iedereen in het veld verplicht. Neem per team een aantal ballen mee!

 

Opruimen

Verzoek aan iedereen om het met elkaar een beetje opgeruimd te houden! Als iedereen zijn glazen, bekers, kannen etc. bij de bar wil terugbrengen en afval opruimt, dan maken velen handen licht werk! Alvast bedankt! Graag aan het eind van de dag met elkaar opruimen, dus niet zomaar weg gaan.

 

Scheidsrechter

Elk team heeft als taak ook scheidsrechter te zijn. Dit is opgenomen in het wedstrijdschema.

 

Team Captains

We zullen op de dag zelf een informatiemapje aan de captains uitreiken. Hierin zal het speelschema staan en de andere belangrijke zaken voor de dag zelf. De captains worden op de dag zelf voor de start door ons geïnformeerd.

 

Weer of géén weer?

We weten niet hoe het weer zich zal gedragen, maar we zullen voor het clubhuis een grote partytent opzetten met daaronder de picknick banken en tafels, dus droog zitten we in ieder geval. Je hoeft dan ook geen eigen campingstoelen en partytenten mee te nemen.

 

Openstaande betalingen

Graag het verzoek om de betaling z.s.m. te doen.