INFORMATIE

Datum

Het familietoernooi vindt plaats op Tweede Pinksterdag en wel op maandag 10 juni 2019.

 

Wedstrijden

We spelen op een half veld 7 tegen 7 wedstrijden.

 

Thema

Het thema van 2019 is Famous Families. Het clubhuis en de deelnemers zullen zich voor 1 dag geheel in het thema begeven. Denk daarbij bijvoorbeeld als teamnaam aan de familie Duck, Kardashians, Teletubbies, familie Flodder.

 

Tenue

Het is de bedoeling dat je als team herkenbaar bent. Alle spelers moeten dus hetzelfde outfit dragen (met name bovenkant). Wees hierin zo creatief mogelijk, alles mag! Een belangrijke prijs deze dag, gaat naar het team met de meest originele teamoutfit. Vorig jaar was het een nek aan nek race tussen 2 teams. Wie wint de prijs dit jaar?

 

Taartenwedstrijd

Welk team heeft de mooiste en de lekkerste taart? Wees herkenbaar als team. Het mag een grote taart zijn, maar ook muffins of iets gezonds mag natuurlijk. De mooiste taart van iedere categorie krijgt een prijs. Ieder team stemt mee.

 

Teamfoto

Natuurlijk zal er ook dit jaar weer een openingsceremonie komen en wordt er van elk team een teamfoto gemaakt. 

 

Te winnen prijzen

Er zijn verschillende prijzen te winnen tijdens het toernooi o.a.:

* sportiviteit (wisseltrofee)

* tenue

* taart

 

Bring-your-own-lunch

Elk team neemt zijn eigen lunch mee. Drankjes zijn uiteraard aan de bar verkrijgbaar tegen betaling. Neem zelf wel bordjes en bestek mee, want daar wordt niet in voorzien!

 

Activiteiten

Gedurende de dag zal er natuurlijk worden gehockeyd, maar er zijn ook nog veel andere activiteiten met veel verrassingen.

 

Friet

Elk team krijgt bij aanvang van de dag consumptiebonnen voor friet met een snack. Het aantal bonnen is gelijk aan de opgave van betalende deelnemers. Voor mensen die niet meedoen met het toernooi maar wel mee willen eten, kan er friet worden besteld tegen betaling van € 3,00 per persoon. Geef dit door bij de inschrijving of betaal op de dag zelf bij de wedstrijdtafel.